Ervaringen

Marian heeft ons in alle opzichten positief verbaasd. Niet alleen met haar vakmanschap en hoe zij onze wensen weet te vertalen naar creatieve en betaalbare voorstellen. Maar ook haar servicegerichtheid wat verder gaat dan je zou mogen verwachten. Kortom, we zijn enorm blij met haar hulp en de verassend mooie voorstellen die zij heeft gepresenteerd.

– Erica en Soedesh 

Je hebt ons top geholpen, bedankt voor de prettige samenwerking!

– Groet Rico & Ingrid

We zijn heerlijk aan het genieten van ons huis. Blij met het complete plaatje!

Heel erg blij met je ideeën!

– Bastiaan en Ingrid

Blij met je advies en dat ik nu niet meer twijfel

– Groet Leonoor

In augustus hebben wij (echtpaar, kinderen de deur uit) Marian benaderd om ons te helpen bij het updaten van onze woonkamer en keuken. Onze smaken lopen nogal uiteen en we hadden wat begeleiding nodig om dit tot een samenhangend geheel te krijgen. We zijn het proces gestart met een nieuwe vloer, het spuiten van de keukenkastjes, muren en plafond. Marian heeft een zeer goed gevoel voor kleuren en dat is een prachtig geheel geworden. Verschillende gesprekken gehad over meubels, gordijnen, verlichting, vloerkleed, etc. en ook over de opstelling van het geheel. Ook daar wist Marian goed aan te voelen hoe ze onze verschillende smaken bij elkaar moest brengen. Onlangs is het project afgerond en wij zijn beiden erg blij met de inbreng van Marian. Ze is professioneel, to the point en daarnaast erg aardig.

– Peter

Marian heeft een luisterend oor en weet de juiste vragen te stellen om inzicht te krijgen wat we eigenlijk willen bereiken. Haar advies geeft goed vorm aan onze wensen; rust, ruimte en licht voor de benedenetage en warmte en rust voor de slaapkamer. Ze heeft leuke verrassende elementen aangereikt. Een bijzonder verfijnd gevoel voor kleur heeft Marian. Mooi en helder uitgewerkt adviesplan. Het is niet de kleur zelf, maar de combinatie van lichtval, meubels en accessoires  die de kleur maken. Dat heb ik geleerd.

Wij bevelen Marian van harte aan!

– Joep en Mathilde

 

Wat ben ik blij met het advies van mijn buren om contact met Marian op te nemen! Zij heeft mij op een uiterst prettige en professionele manier geholpen en geadviseerd tijdens de verbouwing van mijn nieuwe appartement. Zonder haar was het niet zo mooi geworden als dat het nu is. Het ophangen van schilderijen en spiegels  ga ik later deze maand samen met haar doen en dat zal vast heel plezierig verlopen. Marian verdient een “10 met een griffel” .

Marian: heel veel dank.

– Anny 

Heel blij, top advies!

– Joke van Beek