Interieuradvies Amersfoort Vathorst

Interieuradvies in Amersfoort Vathorst nodig? Woon je in Amersfoort Vathorst en kun je hulp gebruiken bij het (her)inrichten van jouw woning? Een goed interieurontwerp kan je helpen jouw woonruimte met andere ogen te bekijken waardoor je kunt kiezen voor een woonplek waar jij je prettig voelt.

Interieuradvies Amersfoort Vathorst

Mijn naam is Marian Zoomers, interieur stylist en eigenaar van Interieuradvies Marian. Mijn passie voor interieur en styling begon al jong. Het creëren van een nieuwe omgeving om er zo voor te zorgen dat een ruimte nog prettiger aanvoelt. Uiteindelijk zorgde deze passie ervoor dat ik weer in de schoolbanken belandde. Nu geef ik interieuradvies in Amersfoort Vathorst. Wanneer ik nu een nieuwe ruimte instap beginnen alle interieur radartjes te draaien in mijn hoofd. Niets is mooier om deze ideeën samen met de persoonlijke wensen van de klant om te zetten in een interieurontwerp wat bijdraagt aan het geluk in huis.

Een woonplek in Amersfoort Vathorst waar jij je prettig voelt

Een interieuradvies start met een kennismakingsgesprek bij jou thuis. We bespreken je wensen en wat je er aan uit wilt geven. Van mij hoor je wat ik voor je kan betekenen en welke mogelijkheden ik zie en verder wil onderzoeken. Na het gesprek ontvang je van mij een offerte met een plan van aanpak. Het oriënterende gesprek is vrijblijvend.

Een goed interieurontwerp is niet altijd een complete make-over. Vaak volstaan al enkele wijzigingen in de indeling, materialen, kleuren of vormen. De ruimte krijgt dan weer een nieuwe frisse look.

Krijg je een nieuwe woning en heb je voor een compleet nieuw interieur een advies nodig? Of je wil een bestaande woning een compleet nieuw interieur geven? Dan is een uitgebreid interieurplan wat voor jou.

Kleur in je interieur

Loop je te stoeien met kleuren? Heb je juist behoefte aan wat meer kleur in huis of wil je de kleuren beter op elkaar afstemmen? Dan ben je geholpen met een kleurenplan. Kleur doet meer met ons dan we denken. Bepaalde kleuren geven energie zoals rood en andere kleuren zoals groen geven juist rust. Wil je alleen een andere sfeer in je huis creëren dan kan een kleurenadvies al volstaan.

Contact

Spreekt mijn aanpak voor je interieur je aan en wil je eens een vrijblijvend kennis maken? Neem dan gerust contact met mij op.