Interieuradvies

Wat kan ik jou adviseren?

Het interieur in onze leefruimten lijkt deze dagen steeds belangrijker te worden. De behoefte om een plek te hebben waar je jezelf kan zijn en waar je rust kan vinden in een druk bestaan is essentieel. Ook werken we steeds meer vanuit huis, ook dan moet de omgeving waar je zit je een prettig gevoel geven waar je een goede werkplek hebt en productief kan zijn. Wat de functionaliteit van je woonruimte ook is, het is duidelijk dat je je hierin prettig moet voelen.

Onderstaand vind je een overzicht van de diensten die ik je kan aanbieden. Natuurlijk kunnen we afwijken van deze advies kaders maar dit geeft je een idee van de mogelijkheden en de adviesbedragen.

Bij de kennismaking bespreken we  jouw wensen en kan ik een offerte op maat maken.

Kleurenplan

€195,-

Je hebt behoefte  aan wat meer kleur in huis of wilt de kleuren beter op elkaar afstemmen. Kleur doet meer met ons dan we denken. Rood geeft bijvoorbeeld energie terwijl groen juist rust geeft. Wil jij graag een andere sfeer in huis creëren dan kan een kleurenadvies al volstaan.

Je krijgt dan het volgende:

N

Kleurenadvies

We zijn eerlijk aan het genieten van ons huis. Blij met het complete plaatje! Heel erg blij met je ideeën!

Basis interieurplan

Tussen de €450,-  en €550,-

Het is niet altijd nodig om je interieur een complete make-over te geven. Vaak volstaan al enkelen wijzigingen in de indeling, materialen, kleuren of vormen. De ruimte krijgt dan weer een nieuwe frisse look.

Je krijgt dan het volgende:

N

Inrichtingsadvies

N

Kleuren en materialen advies

N

Plattegrond op schaal in 2D

Uitgebreid interieurplan

Tussen de €850,- en  €1050,-

Krijg je een nieuwe woning en heb je voor een compleet nieuw interieur een advies nodig? Of je wil een bestaande woning een compleet nieuw interieur geven? Dan is een uitgebreid interieurplan wat voor jou.

Je krijgt dan het volgende:

N

Inrichtingsadvies

N

Kleuren en materialen advies

N

Plattegrond op schaal in 2D 

N

Tussengesprek

N

Lichtplan

N

Lijst met passende meubels/accessoires

N

Shoplijst, verkoopadressen & prijzen